Queenly Events:

Wie ben ik?

Ik ben Esther Knott- Macnack, 37 jaar oud, wonende te Zaandam.

In 2012 werd ik gevraagd om het huwelijk van mijn zus te plannen.  Tijdens het plannen kwam ik erachter dat ik het leuk vond, er vrolijk van werd en passie en liefde voor dit werk had.

Ik besloot toen mijn hart te volgen en heb de opleiding gevolgd om als weddingplanner te fungeren.

In 2017 behaalde ik mijn diploma als Professioneel Weddingplanner op de OWPN Weddingplanners International.

Het werk van een weddingplanner is een enorme uitdaging, maar ik doe dit met heel veel plezier, liefde, passie en enthousiasme.

Een bruidspaar dat alles uit handen geeft en waarvan ik de totale organisatie op mij mag nemen (van A tot Z, van de uitnodigingen tot de bedankjes) ik geniet ervan. Het eerste contact, het vertrouwen, de samenwerking en dan dé dag van het huwelijk.

De Persoonlijke klik met het bruidspaar is voor mij ontzettend belangrijk. Door écht te weten wie jullie zijn en wat jullie wensen en verwachtingen zijn, wordt het mogelijk om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

Mijn motto is

“Wees een Koning en een Koningin
en geniet van elk moment”